20 Жовтня 2017 Новини

Запуск програми-інтенсив “Юридичний супровід страхових спорів”

19 жовтня 2017 року за підтримки кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права для студентів старших курсів спеціальності «Право» факультету міжнародної торгівлі та права було розпочато тримісячну програму-інтенсив «Юридичний супровід страхових спорів».

Програму проводить директор з продажу ТДВ «СК «Альфа-Гарант», засновник юридичної компанії ТОВ «Фінанс-сервіс», к.ю.н. Ільченко Антон Вікторович.

Програма-інтенсив передбачає ознайомлення студентів із 12 модулями, які розкривають тонкощі страхування, страхової діяльності та юридичних аспектів вирішення страхових спорів.

Перший модуль передбачав введення студентів в юридичний бізнес у сфері страхування, а також ознайомлення з основними поняттями страхового права. Майбутні юристи спробували порахувати різні варіанти нарахування страхових виплат та почули тонкощі й варіації можливостей щодо зменшення суми страхової виплати або підстав для відмови.

Попереду ще 11 модулів, в межах яких передбачено можливість відвідання студентами реальних судових засідань з вирішення страхових спорів в якості вільних слухачів по справах з подальшим їх обговоренням в аудиторії.

 |КНТЕУ

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити