11 Вересня 2017 Новини

Нацкомфінпослуг анулювала ліцензії СК “Європейський страховий союз”

Нацкомфінпослуг на засіданні 29 серпня було прийнято Розпорядження №3620 про анулювання ліцензій на страхову діяльність компанії «Європейський Страховий Союз», яка працює на ринку більше 12 років. Рішення вступає в силу через 30 днів 29 вересня, йдеться на сайті Регулятора.

Причиною такого рішення стала відсутність керівника або уповноваженого представника компанії за місцем реєстрації і у зв’язку з неможливістю проведення позапланової перевірки діяльності страховика.

Згідно з інформацією регулятора про роботу зі зверненнями на дії фінансових і страхових компаній України за 1 півріччя 2017 року, «Європейський Страховий Союз» є лідером по скаргами, що надійшли – 413 скарг.

Також, згідно з оприлюдненого «світлофора» МТСБУ за 2-й квартал 2017 року зв’язку з заборгованістю до фондів МТСБУ відсутні дані з цього страховика. Якщо компанія не платить внески протягом 2 місяців, то вона виключається з членів МТСБУ та втрачає право продавати поліси ОСАГО.

Що стосується підсумків самого страховика, то за 1 півріччя 2017 було отримано 61,6 млн. грн. страхових платежів, у тому числі 58,8 млн. грн. з обов’язкових видів страхування. Виплати склали близько 20 млн. грн.

| Форіншурер

 

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити