21 Вересня 2018 Новини

МТСБУ проведе часткові виплати за зобов’язаннями СТ «Іллічівське» до початку процедури банкрутства

Моторне (транспортне) страхове бюро України було прийнято рішення про початок врегулювання страхових подій за зобов’язаннями СО «Іллічівське». Це означає, що регламентні виплати за невиконаними зобов’язаннями даного страховика будуть проводитися в два етапи. Першу частину виплат Бюро здійснить до початку процедури банкрутства даного страховика за рахунок залишку коштів гарантійного внеску СТ «Іллічівське». Термін подачі документів – з 01 жовтня 2018 року по 31 грудня 2018 року. Прийом документів буде здійснюватися за адресою Бюро – м. Київ, Русанівський бульвар, 8.

За результатами розгляду всіх заяв, отриманих в зазначений період, Президією Моторного (транспортного) страхового бюро України буде прийнято рішення про розмір граничної суми відшкодування на даному етапі. Розмір суми буде залежати від кількості претензій, які Бюро визнає такими, що підлягають задоволенню, залишку коштів у фондах Бюро.

У разі недостатності граничної виплати для покриття збитків, залишок регламентної виплати буде виплачений після закінчення ліквідації СТ «Іллічівське» в порядку, передбаченому Законом України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів». Тим, хто не встигне звернутися в терміни, передбачені Моторним (транспортним) страховим бюро України, виплата відшкодування також може бути проведена після затвердження ліквідаційного балансу страховика.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити