09 Серпня 2019 Новини

МТСБУ починає регламентні виплати за зобов’язаннями СК «Україна»

05 серпня 2019 року Моторне (транспортне) страхове бюро України оголосило про початок регламентних виплат за зобов’язаннями СК «Україна» у зв’язку з недостатністю коштів і майна даного страховика. 17 липня 2019 року СК «Україна» була визнана банкрутом, при цьому був затверджений звіт ліквідатора компанії.

У зв’язку з цим регламентні виплати потерпілим у ДТП, які не отримали страхове відшкодування від страховика, у відповідності зі ст. 41 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» зобов’язане провести Моторне (транспортне) страхове бюро України. Подача документів здійснюється за адресою: м. Київ, Русанівський бульвар, 8.

Для отримання регламентної виплати необхідно подати наступні документи: паспорт заявника, заява про виплату страхового відшкодування, документи, що підтверджують право власності на пошкоджене майно, довіреність, якщо регламентну виплату отримує не власник пошкодженого майна. У разі смерті або компенсації витрат на лікування додатково необхідно надати свідоцтво про смерть потерпілого в ДТП, документи, що підтверджують оплату лікування, історію хвороби, листки медичних призначень, документи, що підтверджують оплату витрат на поховання, документи, що підтверджують факт перебування на утриманні загиблого заявників, відомості про доходи загиблого за календарний рік до дати ДТП.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити