30 Травня 2021 Новини

МТСБУ починає регламентні виплати за зобов’язаннями СК «Гарант-авто»

Господарський суд м. Києва визнав страхову компанію УСК «Гарант-авто» банкрутом і затвердив ліквідаційний баланс страховика. Звертаємо увагу, що компанія була виключена зі складу членів Моторного (транспортного) страхового бюро України 23 грудня 2014 року і фактично припинила свою господарську діяльність.

Відповідно до ст. 41 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» МТСБУ проведе виплати постраждалим у разі недостатності коштів страховика, який був визнаний банкрутом. При цьому включення вимог по виплаті страхового відшкодування в реєстр кредиторів не обов’язково.

При подачі повного комплекту документів, передбаченого Законом України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» МТСБУ компенсує виплату страхового відшкодування відповідно до звіту про оцінку та лімітів відповідальності, що діяли на момент страхової події. Компенсація інфляційних та інших втрат потерпілих чинним законодавством не передбачена.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити