09 Червня 2017 Новини

Ми пропонуємо страховий захист від фінансових втрат при проведенні перевірок органами Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Ми в тестовому режимі випустили ще один інноваційний продукт на страховий ринок України. Тепер ми спільно з нашими страховими партнерами пропонуємо страхування фінансових ризиків, пов’язаних з втратами у зв’язку з накладенням штрафів на компанію органами Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Наша компанія знайшла кращих фахівців, які готові допомогти підготуватися до перевірки пожежної безпеки, захистити Ваші права і законні інтереси в процесі проведення контрольних заходів. На наш погляд, це дозволить вирішити безліч проблем для власників і топ-менеджерів компаній.

Після вивчення статистики, стає очевидним, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій досить часто звертається до суду для зупинки роботи підприємства. При цьому дуже часто суд стає на сторону Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а це серйозна проблема для багатьох компаній.

Суть пропонованого страхування зводиться до того, що страховик проводить оплату аудиту пожежної безпеки в компанії і фіксує відповідний акт. Все, що не потрапило в акт, є застрахованим. Якщо ж будуть виявлені порушення, які не були відображені в акті, страхова компанія покриє суму штрафів, накладених на підприємство, і забезпечить оплату роботы вузькоспеціалізованих юристів, пов’язаних з представництвом інтересів клієнта в спорі з Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Всі порушення, виявлені під час аудиту, відносяться до винятків з договору страхування до моменту їх усунення. При цьому наші партнери нададуть всю необхідну допомогу і супроводжуватимуть усунення виявлених порушень. Нашим партнером по реалізації даного проекту є Юридична консалтингова фірма «Shield».

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити