04 Вересня 2017 Новини

Ми допоможемо, якщо у Вас відбулося ДТП в Польщі

Наша компанія розширює міжнародну провайдерскую мережу з метою надання професійної допомоги в страхових спорах на території інших держав. Нагадуємо, що ми досить активно працюємо з польськими партнерами в питаннях врегулювання страхових подій. При цьому принципи нашої роботи не змінюються, всі ризики по справі несемо ми, а Ви платите тільки за результат у вигляді отриманого страхового відшкодування.

Чим наша компанія може бути корисна Вам, якщо Ви потрапили в ДТП на території Польщі:

1. З огляду на автоматизацію роботи польських страхових компаній, отримати в них консультацію досить проблематично, чекати огляду пошкодженого автомобіля іноді доводиться до декількох днів. Крім того, дуже багато хто стикається з проблемою мовного бар’єру.

Як ми допоможемо Вам: ми організуємо Вам первинну консультацію, а в разі потреби і організуємо виїзд фахівця на місце ДТП, який допоможе правильно скласти всі документи і вирішити спірні питання. Наш фахівець уповноважений прийняти у Вас документи для більшості польських страхових компаній, а також організувати Вам в максимально стислі терміни огляд Вашого пошкодженого автомобіля з метою подальшої оцінки і пред’явлення претензії польської страхової компанії.

2. Щоб повчити максимальну компенсацію збитку від польської страхової компанії Вам необхідно провести оцінку у незалежного оцінювача або ж розрахунок буде проведений по фотографіях, спрямованим в страхову компанію електронною поштою, виходячи з зовнішніх пошкоджень. Розрахунок збитків по фотографіях скоротить суму страхового відшкодування до 60% – 70%.

Як ми допоможемо Вам: наш оцінювач проведе оцінку збитку в максимально стислі терміни, а наші партнери доб’ються максимальної виплати на підставі висновку польського сертифікованого незалежного експерта.

3. Якщо Ви потрапили в ДТП в Польщі і Ваш автомобіль не на ходу, а у Вас не вистачає коштів для проведення ремонту Вашого автомобіля, при цьому Ви не хотіли б псувати свою поїздку і переривати її для розглядів з польської страховою компанією, ми також готові підставити Вам своє плече.

Як ми допоможемо Вам: ми готові оперативно розглянути Ваш випадок і запропонувати Вам оплату ремонту на нашому партнерському СТО в Польщі в обмін на право вимоги до польської страхової компанії. Іншими словами, ми готові викупити у Вас право вимоги до польського страховика за ціною ремонту Вашого автомобіля. При цьому у разі позитивного рішення, Ви зможете поставити свій автомобіль на ремонт вже протягом одного – двох днів після ДТП.

4. Якщо Ви потрапили в ДТП в Польщі, оформили страховий випадок, переслали по електронній пошті польському страховику всі матеріали, а питання з виплатою страхового відшкодування затягується, або польський страховик суттєво занижує Вам розмір страхового відшкодування, ця проблем також можна вирішити.

Як ми допоможемо Вам: наші провайдери в Польщі мають ліцензії на рецензування оцінки заподіяної в результаті ДТП матеріальної шкоди. Ми оформимо документи на представництво Ваших інтересів, при цьому наш представник відвідає страхову компанію в Польщі, отримає оцінку матеріального збитку і розрахунок страхового відшкодування, після чого проведе рецензування даних матеріалів відповідно до законодавства Польщі. На підставі рецензійний матеріалів ми спільно вирішимо питання повної компенсації матеріального збитку.

5. Якщо ситуація на дорозі неоднозначна і Вам потрібна допомога юриста, що спеціалізується на праві Польщі в області ДТП – звертайтеся до нас.

Як ми допоможемо Вам: при наявності вільного фахівця ми в режимі 24/7 направимо Вам одного з кращих юристів або аварійних комісарів, які спеціалізуються на суперечках, пов’язаних з ДТП. Ми зробимо максимум, щоб захистити Ваші інтереси і домогтися повної компенсації заподіяної шкоди.

Детальніше з супроводом аварії в Польщі і допомоги в отриманні страхового відшкодування на території Польщі Ви зможете ознайомитись на нашій сторінці – «Допомога в отриманні страхового відшкодування на території Польщі»

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити