18 Травня 2018 Новини

Чому з нами вигідно співпрацювати адвокатам у питанні проведення експертиз

Наша компанія сьогодні єдина на ринку, хто пропонує компенсацію 50% вартості експертного дослідження комплексного обставин ДТП у разі недосягнення адвокатом заздалегідь обумовленого результату у справі. Дана послуга фактично є унікальною на ринку і буде дуже до речі відповідальним адвокатам, які ведуть справи про адміністративні правопорушення. Так як вони зможуть компенсувати частину витрат своєму клієнтові, в разі програшу у справі. Так, це не вирішить проблему, але клієнти завжди оцінять такий жест. З огляду на, що ми практикуємо таке рішення вже досить тривалий час, можна з упевненістю говорити про те, що це реально працює і дозволяє зберегти відносини з клієнтом навіть у разі програшу. Клієнт буде рекомендувати Вас далі.

Багато хто задає нам найбільш поширений питання – Ви спочатку завищуєте ціну вдвічі, а потім віддаєте 50%? При цьому зберігаєте маржинальність і отримуєте свої гроші? Подібні питання надходять від 8 з 10 адвокатів, які звертаються до нас. Як раз тут каверзу немає – нашу ціну легко перевірити, вартість дослідження у нас одна з найнижчих на ринку. Це не тому, що ми щось робимо не так. Просто у нас є свій експертний відділ і свої експерти. Ми не звертаємося до сторонніх експертних установ з кількох видів досліджень, які потім звертаються до інших експертних установ або шукають експертів через знайомих. Немає ланцюжка посередників – справедлива ціна. Тобто, ми реально ризикуємо разом з адвокатом, який прийняв рішення про співпрацю з нами. Гарантія повернення передбачена договором на проведення експертного дослідження.

Ми не благодійна організація, працюємо з подібними справами більше 10 років і розуміємо наявність або відсутність перспективи у справі. Якщо ми бачимо перспективу і розуміння з боку адвоката, то ми готові ризикувати разом. Якщо ж ні, то ми відмовимо в обслуговуванні за такою схемою. Тому будемо раді розширенню співробітництва з досвідченими і відповідальними адвокатами в даному напрямку.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити