23 Січня 2023 Новини

Тарифи на перестрахування нерухомості повинні підвищитися на 50% у 2023 році.

Страхові відшкодування у світі збільшуються, зокрема, через пандемію COVID-19, вторгнення ьосії в Україну та збої в глобальному ланцюжку поставок. Зростання виплат відбуваються протягом останніх кількох років. Проте через інфляційний тиск та найнижчу маржу на багатьох страхових ринках проблема загострюється і вимагає рішень.

Так, тарифи перестрахування майна від катастроф мусять зрости на 50%, щоб допомогти боротися зі зміною клімату та відновити прибутковість, випередити своїх конкурентів.

Страховики житла та автотранспорту чекають складного 2023 року, не дивлячись на зростання процентних ставок із перспективою зниження інфляції, очікується, що економічне середовище зі зниженням доходів домогосподарств, тиском на вартість життя та невизначеним ринком житла, негативно вплине на попит у сфері особистого страхування. Дані свідчать про те, що зміна клімату потягне за собою зростання частоти стихійних лих, особливо ураганів, у той час як макроекономічні та геополітичні обставини безпосередньо впливають на посередників, страховиків та їхніх клієнтів.

Окрім зосередження уваги на дисципліні андеррайтингу та управлінні витратами, страховикам необхідно відслідковувати зміни законодавства та податкові реформи.

Поділитись:

Читайте також

Оцінка авто після ДТП Онлайн

Унікальний сервіс на нашому сайті, дозволить Вам в кілька кліків отримати попередню оцінку збитків.

Оцінити збиток авто після ДТП

Подати скаргу на страхову компанію

В спеціальному розділі, Ви можете написати скаргу на дії Страхової компаніїї, яка буде автоматично відправлена до відповідних органів в залежності від типу страхування та типу скарги.

Подати скаргу онлайн

Пакет "Економ"

Ми пропонуємо лімітований комплект консультацій та підготовку комплекту документів для звернення до суду.

Подальші дії Ви зможете виконати самостійно.

Замовити

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити