10 Квітня 2023 Новини

ПриватБанк відбивається від присудженого виконання зобов’язання щодо страхування від імені СК “Інгосстрах”

ПриватБанк планує оскаржувати судові рішення (ухвала Кіровського райсуду Дніпропетровська у справі №203/1905/25 і рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 23 грудня 2021 року, залишене без змін постановою Центрального апеляційного господарського суду від 15 березня 2023 року) згідно з якими зобов’язаний і надалі виступати страховим агентом СК “Інгосстрах”.

“Ситуація, в якій опинився ПриватБанк, суперечить принципам законності. ПриватБанк вживає всіх належних правових заходів з метою якнайшвидшого скасування незаконних судових рішень”, – повідомила Інтерфакс-Україна пресслужба банку. НБУ 23 березня 2023 року анулював ліцензію на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг СК “Інгосстрах” через невідповідність її структури власності вимогам законодавства України. 29 березня виключив страховика з Державного реєстру фінансових установ у зв’язку з анулюванням раніше всіх ліцензій.

Відповідно до чинного законодавства  страхова компанія після відкликання ліцензії не може укладати нові договори страхування, подовжувати строк дії укладених договорів, а також вносити зміни до укладених договорів.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити