22 Лютого 2024 Новини

НБУ поновив ліцензії СК “Грандвіс”

Національний банк України поновив страховій компанії “Грандвіс” дію ліцензій на провадження страхової діяльності.

Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив таке рішення 5 лютого 2024 року.

Захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій із зобов’язанням усунути порушення до 20 грудня 2023 року було застосовано у зв’язку з невиконанням страховиком рішення Комітету від 24.04.2023 № 21/740-рк Про зобов’язання вжити заходів для усунення порушення та причин, що сприяли вчиненню порушення. Це рішення прийняте у зв’язку з порушенням страховиком нормативу платоспроможності та достатності капіталу, а також порушенням вимог до ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності.

На підтвердження усунення зазначених у рішенні Комітету порушень страховик надав НБУ інформацію та подав відповідні підтвердні документи, а також відкоригував звітність за попередні звітні періоди.

Рішення Комітету набрало чинності з 6 лютого 2024 року.

За результатами аналізу звітності за 9 місяців 2023 року страхова компанія отримала 4,88 млн грн страхових премій (частка ринку – 0,02%) та здійснила 716 тис. грн страхових виплат. Загальна сума активів компанії – 41 568 тис. грн, страхові резерви – 3 257 тис. грн.

Поділитись:

Читайте також

Оцінка авто після ДТП Онлайн

Унікальний сервіс на нашому сайті, дозволить Вам в кілька кліків отримати попередню оцінку збитків.

Оцінити збиток авто після ДТП

Подати скаргу на страхову компанію

В спеціальному розділі, Ви можете написати скаргу на дії Страхової компаніїї, яка буде автоматично відправлена до відповідних органів в залежності від типу страхування та типу скарги.

Подати скаргу онлайн

Пакет "Економ"

Ми пропонуємо лімітований комплект консультацій та підготовку комплекту документів для звернення до суду.

Подальші дії Ви зможете виконати самостійно.

Замовити

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити