08 Лютого 2024 Новини

НБУ анулював ліцензії та виключив з реєстру ПАТ «Українська охоронно-страхова компанія»

Національний банк України анулював ПАТ «Українська охоронно-страхова компанія» всі ліцензії на здійснення страхової діяльності та виключив її з Державного реєстру фінансових установ.

Приватному Акціонерному Товариству «Українська охоронно-страхова компанія» (ЄДРПОУ 23734213) анульовано всі ліцензії на здійснення страхової діяльності та виключено з Державного реєстру фінансових установ на підставі його власної заяви, керуючись особливим порядком під час дії воєнного стану.

Відповідне рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 02 лютого 2024 року.

Згідно з останньою поданою страховою компанією звітністю за 9 місяців 2023 року станом на 30 вересня 2023 року обсяг страхових премій компанії становив 24 474 тис. грн, вартість активів – 79 469 тис. грн, страхові резерви – 6 480 тис. грн. Частка ринку компанії за страховими преміями становила 0,08%.

Поділитись:

Читайте також

Оцінка авто після ДТП Онлайн

Унікальний сервіс на нашому сайті, дозволить Вам в кілька кліків отримати попередню оцінку збитків.

Оцінити збиток авто після ДТП

Подати скаргу на страхову компанію

В спеціальному розділі, Ви можете написати скаргу на дії Страхової компаніїї, яка буде автоматично відправлена до відповідних органів в залежності від типу страхування та типу скарги.

Подати скаргу онлайн

Пакет "Економ"

Ми пропонуємо лімітований комплект консультацій та підготовку комплекту документів для звернення до суду.

Подальші дії Ви зможете виконати самостійно.

Замовити

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити