13 Грудня 2023 Новини

МТСБУ розпочинає врегулювання страхових випадків АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ–КООП»

Страхова група «Ю.Бі.Ай–Кооп» та МТСБУ досягнули домовленості про використання внесків зазначеного страховика у фонду захисту потерпілих МТСБУ для виконання його зобов’язань перед потерпілими фізичними особам за договорами ОСЦПВ.

МТСБУ здійснюватиме виплати страхових відшкодувань від імені страховика на підставі рішень про страхову виплату за шкоду, заподіяну майну потерпілих фізичних осіб, з урахуванням того, що заява про виплату страхового відшкодування подається потерпілим або його представником, визначеним у ч.ч. 1 та 2 ст. 242 Цивільного кодексу України, чи спадкоємцем.

Потерпілі фізичні особи повинні звернутися із заявою про виплату щодо відшкодування заподіяної шкоди до  Страховї групи «Ю.Бі.Ай–Кооп», надіславши документи, що передбачені т. 35 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», на електрону пошту страховика: [email protected], або відправити поштою на адресу страхової компанії.

АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ–КООП» відповідно до норм п. 51.10 ст. 51 Закону втратило статус асоційованого члена МТСБУ через заборгованість до фондів МТСБУ, та згідно з п. 52.1 ст. 52 Закону припинило членство в МТСБУ.
Відповідно до п.п. 52.4, 52.5 ст. 52 Закону страховик, членство якого в МТСБУ припинено або ліцензія якого анульована, позбавляється права на провадження обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, однак не звільняється від обов’язку виконання укладених договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Поділитись:

Читайте також

Оцінка авто після ДТП Онлайн

Унікальний сервіс на нашому сайті, дозволить Вам в кілька кліків отримати попередню оцінку збитків.

Оцінити збиток авто після ДТП

Подати скаргу на страхову компанію

В спеціальному розділі, Ви можете написати скаргу на дії Страхової компаніїї, яка буде автоматично відправлена до відповідних органів в залежності від типу страхування та типу скарги.

Подати скаргу онлайн

Пакет "Економ"

Ми пропонуємо лімітований комплект консультацій та підготовку комплекту документів для звернення до суду.

Подальші дії Ви зможете виконати самостійно.

Замовити

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити