01 Лютого 2024 Новини

«Альфа Страхування» та «Прем’єр Альянс» виходять з ринку автострахування.

22 січня 2024 року на Загальних Зборах страховиків-членів МТСБУ страхові компанії «Альфа Страхування» та «Прем’єр Альянс» були виключені зі складу компаній-членів Бюро.

Відповідно до пункту 6.11 статті 6 Статуту МТСБУ з 23 січня 2024 року ці компанії більше не мають права укладати договори страхування обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

ПрАТ «СК «Альфа Страхування» втратило членство в МТСБУ у зв’язку з набранням чинності рішення НБУ №454 щодо анулювання ліцензії страховика на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

ПрАТ «СК «Прем’єр Альянс» виключено з членів МТСБУ на підставі поданої страховиком заяви про вихід зі складу членів МТСБУ.

ПрАТ «СК «САЛАМАНДРА» є страховиком, який безумовно прийняв на себе виконання усіх зобов’язань за договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів ПрАТ «СК «ПРЕМ’ЄР АЛЬЯНС».

Поділитись:

Читайте також

Оцінка авто після ДТП Онлайн

Унікальний сервіс на нашому сайті, дозволить Вам в кілька кліків отримати попередню оцінку збитків.

Оцінити збиток авто після ДТП

Подати скаргу на страхову компанію

В спеціальному розділі, Ви можете написати скаргу на дії Страхової компаніїї, яка буде автоматично відправлена до відповідних органів в залежності від типу страхування та типу скарги.

Подати скаргу онлайн

Пакет "Економ"

Ми пропонуємо лімітований комплект консультацій та підготовку комплекту документів для звернення до суду.

Подальші дії Ви зможете виконати самостійно.

Замовити

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити