29 Липня 2017 Новини

У нас є доступні програми медичного страхування для дорослих і дітей

На нашому сайті «Медичне страхування в Україні» додалися медичні програми страхування для фізичних осіб. Причому ми пропонуємо медичне страхування як для дорослих, так і для дітей. Останнім часом укласти договір індивідуального медичного страхування стає все складніше і складніше. Більшість страхових компаній відмовилися від медичного страхування фізичних осіб і працюю тільки з корпоративними клієнтами. Нам вдалося підібрати не тільки реально працюючі програми індивідуального медичного страхування, але і, з огляду на поточну економічну ситуацію, запропонувати доступні ціни на них. Причому, по наповненню запропоновані програми страхування нічим не відрізняються від дорогих, крім обслуговуючих клінік. Перелік пропонованих клінік досить великий, тому ми не говоримо про якусь схемну співпрацю з конкретним медичним закладом.

Всі програми страхування включають: поліклінічне обслуговування, діагностику, лабораторні дослідження, стаціонарне лікування, швидку медичну допомогу та медикаментозне забезпечення. Вартість програм медичного страхування починається від 7 000 гривень на рік.

Більш детально з наповненням програм страхування та їх вартістю можна ознайомитись на нашому сайті – www.medfins.com.ua.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити