31 Березня 2021 Новини

Страхування на випадок коригування митної вартості

На сьогоднішній день ми фактично ексклюзивно пропонуємо страховий продукт, який передбачає страхування ризиків імпортера на випадок коригування митної вартості при імпорті в Україну. Практика прийняття рішень про коригування митної вартості з боку митних органів досить поширена і тягне збільшення витрат імпортера. Це завжди неприємно, тим більше що умови реалізації такого товару в Україні вже можуть бути узгоджені.

Страхування на випадок коригування митної вартості передбачає повне покриття витрат імпортера в зв’язку зі збільшенням мита та податку на додану вартість. Обов’язковою умовою виплати є оформлення митної декларації з урахуванням вимог ст. 55 Митного кодексу України. Моментом настання страхової події вважається програш в суді апеляційної інстанції за позовом про скасування рішення про коригування митної вартості. Залучення і оплата юристів проводиться за рахунок страхової компанії. Договір не передбачає франшиз, єдині додаткові витрати клієнта – оплата судового збору в судах першої та другої інстанції.

Рішення про можливість страхування і можливі умови в кожному конкретному випадку приймається індивідуально. Страхова сума становить від 10000 гривень до 200000 гривень.  Страховий тариф – від 5% до 10%.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити